Välj den rätta crosstrainern!

Sporttema

Butiken Sporttema.se invigdes den första december år 2003 och har sedan dess levererat mängder med träningsredskap och motionsmaskiner till sina kunder. Grundidén är att offerera bra kvalitet till det lägsta möjliga priset och för att bevisa detta erbjuder företaget även en lägstaprisgaranti, inklusive 20 procent av mellanskillnaden ifall en annan distributör har en lägre kostnad för sin produkt.

Betalningen skall vara så enkel och trygg som möjligt, där den senaste e-handelssäkerheten tillämpas och förutom detta inkluderas alltid tre års garanti på varan, med ett öppet köp på 30 dagar. Sporttema.se arbetar hårt för att kunden skall bli så nöjd som möjligt, vilket gör att eventuella defekter genast åtgärdas kostnadsfritt.


Sporttema.se har alla sorters träningsredskap för motion i hem och på arbetsplats. Några av de mest populära varorna är allt från yogamattor, pilatesbollar, trappmaskiner och crosstrainers till spinningcyklar, slagsäckar, löpband och kosttillskott. Vid ett köp av de större maskinerna, så tillkommer ofta någon form av montering tillsammans med en bruksanvisning.

Alla artiklar är tillverkade av hög kvalitet, även om produkterna i den högre priskategorin är i en klass för sig när det gäller hållbarhet och prestanda.


Crosstrainer online

Hitta rätt produkt hos:
Vi rekommenderar